Ако не можете да најдете решение за вашите проблеми во нашата База на знаења, можете да поднесете тикет со избирање на соодветниот сектор подолу.


 فنی

پاسخگویی و رسیدگی به سوالات و مشکلات فنی شما

 سوالات قبل از خرید

پاسخگویی به سوالات قبل از خرید شما

 انتقال وبسایت

برای انتقال وبسایت خود به تب سایت با این بخش درارتباط باشید (ارائه لینک فول بک آپ الزامی است)

 کارت به کارت وجه

جهت دریافت شماره کارت جهت واریز وجه و یا ارسال فیش

 مدیریت

ارتباط مستقیم با مدیریت

 ثبت شکایت

جهت ثبت و بررسی شکایات شما مشتریان گرامی